Arrangementer

PadelSkjern Gulecirkler1

Padel Skjern består af 5 doublebaner og 1 singlebane og er til offentlig brug for alle i alle aldre.
Der er også mødelokale, som kan anvendes ved f.eks. firmaarrangementer. På 1. sal har vi vores Energy Level lounge, hvor der er kig ud over alle padelbaner, og hvor der er mulighed for køb af drikkevarer eller indtagelse af medbragt mad og drikkevarer. Padelbat kan lånes og bolde kan købes.

PadelSkjern Arrangementer1
PadelSkjern Moedelokale

Firmaarrangementer

Vi har de bedste faciliteter til firmaarrangementer, som kan styrke sammenholdet i jeres virksomhed og udfordre på alle niveauer. Hvis I ønsker det, sørger vi også gerne for forplejning og instruktør.
Hos os handler det om at have det sjovt og spille padel, hvor alle kan være med.

Lej et mødelokale

Vores mødelokale på Energy Level har op til 12 pladser og Hydra Specma Loungen har plads til ca 20. Vi kan håndtere alle typer af firmaarrangementer og møder. I bestemmer selv, hvilken varighed, type af forplejning og aktiviteter, som skal inkluderes i jeres padel-arrangement.

PadelSkjern Netvaerkspadel

Netværkspadel

Der veksles mellem spiløvelser, tekniske tilretninger og kampspil. Alle får en god oplevelse med padel – uanset niveau. Målgruppen er alle med erhvervsmæssig relevans – erhvervsdrivende, ledere, selvstændige mv. Du behøver ikke at have spillet padel før for at deltage.

Skriv til os på info@padelskjern.dk